Техническият директор на Световната купа по сноуборд в Пампорово Виктор Гичев

...
Техническият директор на Световната купа по сноуборд в Пампорово Виктор Гичев
Коментари Харесай

Виктор Гичев: Напълно готови сме за провеждането на едно качествено състезание

Техническият шеф на Световната купа по сноуборд в Пампорово Виктор Гичев приказва преди двата старта, които ще се проведат през уикенда. Той увери, че пистата и трасето са подготвени.

" Най-голямото предизвикателство беше производството на сняг, за наше благополучие в последните няколко дни бе студено. Напълно подготвени сме ", сподели Гичев пред DIEMA SPORT 3.

" Това ми е втора международна купа този сезон. Зимата демонстрира същинската си същина. Радвам се, че тъкмо преди стартовете имаме снежна писта и сняг към нас. Денивелацията е към 100-120, не сме я мерили тъкмо, само че и това ще стане. Приключихме с реденето на трасето ", добави той.

" Всеки дебют е предизвикателство, уповавам се да са добре готови. Надявам се всяко последващо състезние да демонстрират повече и повече своя гений. Идват още надарени деца, които ще го покажат в идващите години. Имаме извървяна пътека от Радо за генерации след него ", показа Виктор Гичев.

След това той разяснява и до каква степен трасето ще пасне на звездата ни в сноуборда Радослав Янков: " Това му е домашното трасе, несъмнено го познава до болежка. Писта я знае наизуст, нека домашното съревнование го награди и в двата дни "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР